Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru un sfat de la experti.
M-am angajat la o societate la care am muncit doua saptamani, mai exact 9 zile lucratoare. La data de salariu societatea nu a platit corect salariile angajatilor si atunci am decis sa nu mai lucrez la aceasta societate. Am o luna de zile de cand am plecat si ei mu mi-au dat salariul cuvenit pe zilele muncite. Cand ne-am dus sa ne cerem drepturile, eu si alti fosti angajati ne-a amanat la data de salariul din luna urmatoare, respectiv iulie.
Intrebarea mea este: cum as putea sa-mi recuperez venitul cuvenit pe munca prestata la aceasta societate?
Multumesc anticipat.
Cu stima,
George
Neplata salariu
rodiq
Nu am primit salariul pe ultimele saptamani lucrate intr-o farmacie. Am tot mers sa-i cer, am sunat, dar am fost amanata, apoi mi s-a spus ca farmacia s-a ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca
vinerica
Buna ziua!
Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca?
Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Salariu care se amana
eugenbv
Buna seara . Lucrez la o societate in constructi si ziua de salariu se tot amana pe motiv ca nu sunt bani dar lucrez 10 11 ore zilnic in constructie. Din ce se ... (vezi toată discuția)