avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariu

Nu am primit salariul pe ultimele saptamani lucrate intr-o farmacie. Am tot mers sa-i cer, am sunat, dar am fost amanata, apoi mi s-a spus ca farmacia s-a desfiintat si nu mi-au mai raspuns la tel. Nici adeverinta cu perioada muncita la ei nu am primit-o. Pot sa fac reclamatie la ITM? Au trecut 5 luni de cand am plecat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 5 Februarie 2012
Da, puteti sesiza in acest sens ITM-ul .... in sesizare, mentionati si despre refuzul fostului angajator de a va elibera o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata.
De asemenea, concomitent cu sesizarea ITM-ului depuneti si actiunea in instanta impotriva fostului angajator. Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia domiciliati si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu luci_p2008@yahoo.com luci_p2008@yahoo.com Buna ziua, Apelez la acest forum pentru un sfat de la experti. M-am angajat la o societate la care am muncit doua saptamani, mai exact 9 zile lucratoare. La ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat cu carte de munca! r1vlaicu r1vlaicu Sunt angajat la un patron cu activitate in constructii!De peste 40 de zile.Dar inca refuze sa imi dea bani pe perioada muncita!Ce pot face?Dan! (vezi toată discuția)
Sesizare itm pentru neacordare spor de vechime CORINA GIROVEANU CORINA GIROVEANU Am lucrat la o societate cu CIM unde in contract scrie salariu + 5% spor vechime.Mi-am dat demisia fara preaviz deoarece nu si-a respectata obigatiile ... (vezi toată discuția)