avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire 2011

buna ziua
va rog sa specificati daca o persoana din familie lucreaza in strainatate ceilalti membri ai familiei pot beneficia de ajutor pentru incalzire
am cautat pe internet si nu specifica acest lucru s-au poate nu am stiut unde sa caut si am mai auzit de pe la alte persoane ca daca ai si drujba nu poti beneficia de acest ajutor de parca drujba e vaca cu lapte
am un salariu de 250 de dolari lucrez in republica Moldova
va multumesc
Cel mai recent răspuns: costicamacovei , utilizator 08:46, 27 Noiembrie 2011
Buna ziua !
Pentru acordarea acestui drept se completeaza cererea si declaratia pe propria raspundere a titularului ... Nu exista niciun impediment in faptul ca lucreaza in strainatate , insa aveti grija ca declararea nereala va poate aduce necazuri (inclusiv pe latura penala) .... reprezentantii primariei vor efectua ancheta sociala , ocazie cu care va vor solicita si actele prevazute de OUG 70/2011 , respectiv HG 920/2011 .
Detinerea unei drujbe este , intr-adevar , motiv de respingere a acordarii acestui drept .
am contract de munca si salariul pe hartie este de 2350 lei MD(Republica Moldova)echivalent a 250 de dolari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din nou despre ajutoarele de caldura. tanis tanis Sora mea si sotul ei au plecat de curand in strainatate pentru as cauta ceva de lucru.Acasa au ramas cele doua fiice majore care sunt la liceu si traiesc ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura adonisvigalex adonisvigalex Am o dacia 1307 care in cartea de identitate este trecuta ca mixta iar cei de la primarie au trecuto ca autoutilitara si acum ma obliga sa restitui subventia ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire, sot plecat strainatate mihasim mihasim Pot beneficia de ajutor pentru incalzire (eu si copiii) daca sotul lucreaza cu contract in strainatate? In norme am citit ca doar cei care locuiesc efectiv in ... (vezi toată discuția)