avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stergerea cazierului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stergerea cazierului

am fosta arestat in 1995 pentru furt calificat si condamnat la 1,6 luni pe timp de 3,6luni executand 6 luni de detentie pina am fost judecat cazierul meu sa sters acum? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 26 Noiembrie 2011
Nu nu se sterge cazierul pana te judeci.

Termenul de reabilitare incepe sa curga de la data ramanerii definitive a sentintei.
La sfarsitul termenului de incercare de 3 ani si 6 luni, ati fost reabilitat de drept, aveti cazier " curat"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot reabilita in cazul unei pedepse cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei? Eduard87 Eduard87 Buna ziua am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt calificat la data de 30 05 2012 cand pot face reabilitarea pentru stergerea cazierului multumesc (vezi toată discuția)
Suspendarea cond.a executarii pedepsei- termen de incercare- reabilitare mlm76 mlm76 Cand devine cazierul curat daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de incercare. Mentionez ca nu am m-ai avut nici o abatere. ... (vezi toată discuția)