FIUL MEU IN VARSTA DE 15 ANI A FOST BATUT IN SCOALA, IN SALA DE CLASA DE UN COLEG DE LA O CLASA PARALELA SI EL IN VARSTA DE 15 ANI.AM FOST LA SCOALA UNDE ERA PREZENT SI UN DOMN POLITIST LA CARE ACESTA IMI SPUNE SA NU DEPUN PLANGERE CA NU ARE CE SA-I FACA PENTRU CA ESTE MINOR.
INTREBAREA MEA ESTE CHIAR NU SE POATE LUA NICIO MASURA IMPOTRIVA LUI SAU A PARINTILOR LUI? CEI DE LA POLITIE NU AU CE SA-I FACA? VREAU SA MERG SA SCOT CERTIFICAT MEDICO LEGAL PT. LEZIUNILE PE CARE LE ARE.
Minorul cu vartsa intre 14-16 ani raspunde penal daca se prezuma ca are discernamant. Sugestia mea este sa scoateti acel certificat si sa faceti plangere penala impotriva acestuia ca doara asa se invata minte. Depuneti plangrea penala la Parchet ca sa nu se piarda la Politie.
Scoateti certificat medical si depuneti plangere la politie atat impoptriva elevului bataus, cat si impotriva conducerii scolii.
Fiind in timpul orelor de invatamant, acestia sunt raspunzatori de faptele produse de elevi.
Parintii raspund pe timpul liber al copiilor.
Agresiune fizica
pey
Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ... (vezi toată discuția)