avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE MASURI SE POT LUA IMPOTRIVA UNUI MINOR SAU A ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE MASURI SE POT LUA IMPOTRIVA UNUI MINOR SAU A PARINTILOR LUI?

FIUL MEU IN VARSTA DE 15 ANI A FOST BATUT IN SCOALA, IN SALA DE CLASA DE UN COLEG DE LA O CLASA PARALELA SI EL IN VARSTA DE 15 ANI.AM FOST LA SCOALA UNDE ERA PREZENT SI UN DOMN POLITIST LA CARE ACESTA IMI SPUNE SA NU DEPUN PLANGERE CA NU ARE CE SA-I FACA PENTRU CA ESTE MINOR.
INTREBAREA MEA ESTE CHIAR NU SE POATE LUA NICIO MASURA IMPOTRIVA LUI SAU A PARINTILOR LUI? CEI DE LA POLITIE NU AU CE SA-I FACA? VREAU SA MERG SA SCOT CERTIFICAT MEDICO LEGAL PT. LEZIUNILE PE CARE LE ARE.
Cel mai recent răspuns: LIA_MAX , utilizator 10:06, 26 Noiembrie 2011
Minorul cu vartsa intre 14-16 ani raspunde penal daca se prezuma ca are discernamant. Sugestia mea este sa scoateti acel certificat si sa faceti plangere penala impotriva acestuia ca doara asa se invata minte. Depuneti plangrea penala la Parchet ca sa nu se piarda la Politie.
Scoateti certificat medical si depuneti plangere la politie atat impoptriva elevului bataus, cat si impotriva conducerii scolii.
Fiind in timpul orelor de invatamant, acestia sunt raspunzatori de faptele produse de elevi.
Parintii raspund pe timpul liber al copiilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
CE SANCTIUNI SE POT LUA IMPOTRIVA AGRESORULUI? POLITISTUL MI-A SPUS CA NU ARE CE SA-I FACA PENTRU CA NU ARE 16 ANI
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica pey pey Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala andruionut andruionut Nu stiu daca am deschis subiectul unde trebuie dar am nevoie de un sfat. Astazi fiul meu de 13 ani a fost batut la scoala de un elev mai mare, a venit acasa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica intre copii minori-cum se procedeaza in mod legal? alinalaszlo alinalaszlo Fiul meu,in varsta de 13 ani a fost lovit de un alt copil de 14 ani in zona genitala , acuzand dureri severe pana in abdomen.Am fost ... (vezi toată discuția)