avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot sa sustin examenul auto daca am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot sa sustin examenul auto daca am fost condamnat de doua ori, prima oara pentru o alcoolemie mai mare decat cea legala si a doua oara pentru ca am condus fara permis?

cand pot da de permis daca am fost comdamnat de 2 ori,prima oara pentru o alcolemie mai mare decat cea legala si am fost condamnat la 4 luni cu suspendare si a 2 oara la interval de 5 luni m-au prins conducand fara permis si ma condamnat la 5 luni cu suspendare. dupa care sentinta pot da de permis prima sau adoua?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 16:34, 27 Noiembrie 2011
dupa a doua normal!
la un an de la a doua sentina daca nu cumva v a dat o interdictie pt cea dea doua
La implinirea unui an de la ramanerea definitiva si irevocabila a celei de-a doua condamnari daca nu cumva la cea de-a doua condamnari nu aveti cumva si ceva interdictii.
buna ziua.multumesc petru raspuns dar mai am o nelamurire.cum pot afla daca am interdictie ?si unde pot sa am interesez
citeste sentinta!!!toata si daca scrie ceva de genul i se interzice comform articolului nr. lit. anumite drepturi pe o perioada de........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra a fost prins conducand fara permis si cu alcolemie. I sa intocmit dosar penal si dupa 6 ani a fost judecat iar sentita definitiva a fost de 8 luni cu ... (vezi toată discuția)
Buna! in luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie ... marya17 marya17 Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie 2.98 % in sange in judetul maramures, mi a fost luat permisul si mi s a facut dosar penal la ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere alinamirabela alinamirabela daca cineva a fost prins de politie conducand pe drumurile publice un autovehicul neavand permis de conducere si e prins de politie mai isi mai poate lua ... (vezi toată discuția)