avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie ...

Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie 2.98 % in sange in judetul maramures, mi a fost luat permisul si mi s a facut dosar penal la parchetul maramures, in luna septembrie 2023 am fost prins din nou in judetul cluj, conducand fara permis si cu alcolemie 3 % in sange, am fost retinut 24 ore, in luna decembrie mi s a terminat procesul din cluj , am primot cu suspendare, dar cel din Maramures doar acum s a trimis in judecata! Ce se intampla cand se termina aest proces mai primesc oare suspendare?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 14:53, 6 Ianuarie 2024
Cele doua fapte sunt în concurs, se va stabili pedeapsa pentru fiecare și se va adaugă un spor. Dacă pedeapsa rezultanta, cu tot cu spor, va fi sub 3 ani, poate fi dispusa o soluție de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! in luna august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie ... marya17 marya17 Buna! In luna august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie 2.98 % in sange in judetul maramures, mi a fost luat permisul si mi s a facut dosar penal la ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat - alcool davyd davyd Acum vreo 7 luni de zile conduceam am fost depistat in trafic conducand sub influenta alcoolului,alcolemie de 1.3 in sange dupa venirea probelor,miau suspendta ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis helene alexia helene alexia prietenul meu are permisul suspendat din 2016 pentru un accidend din care rezulta castig de cauza el dar pana sa ii dea permisul inapoi sa urcat la volai beat ... (vezi toată discuția)