avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... condus fara permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

condus fara permis

prietenul meu are permisul suspendat din 2016 pentru un accidend din care rezulta castig de cauza el dar pana sa ii dea permisul inapoi sa urcat la volai beat si la prins dupa care ia facut dosar penal acuma multa lume spune ca va face puscarie ceva ce noi nu vrem ca avem un copil ce as putea face in aceasta cauza? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: helene alexia , utilizator 14:07, 4 Iunie 2018
Sa ii angajati un avocat sa il apere si sa sperati la o individualizare a pedepsei favorabila.
Are un avocat deja dar la o pedeapsa favorabila..... adica risca sa faca puscarie? Va multumesc!
Nu am inteles exact despre ce este vorba in primul dosar.
la 3 luni de cand a luat permisul a dat peste o persoana doar ca el nu a reusit sa o atinga cu masina femeia a cazut jos din cauza sperieturii a ajuns femeia a mintit ca el a dat peste ea si ea avand alcolemie in sange foarte mare sa judecat si ia dat castig de cauza lui dar nu ii daduse permisul si el sa urcat la volan ametit fara permis si la prins politia si ia facut dosar penal
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
helene alexia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan alexalexandru1983 alexalexandru1983 Buna ziua, in urma cu aproximativ 3,6 ani am facut greseala vietii mele am fost prins beat la volan. Am oprit masina la 50 de metri de casa in fata la un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Sebi93 Sebi93 Bună ziua! Acum 4 luni am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.62 in etilotest. Am fost dus pentru prelevarea probelor biologice și de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)