avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcolemie la volan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcolemie la volan

Buna ziua, in urma cu aproximativ 3,6 ani am facut greseala vietii mele am fost prins beat la volan.
Am oprit masina la 50 de metri de casa in fata la un magazin unde am consumat bauturi alcoolice.Cand m-am urcat in masina sa plec spre casa am fost prins de poloitie.
Alcolemia in aer expirat a fost de 1.3, am fost dus la IML unde m-i sau recoltat probe iar alcolemia a fost de 2,1.
Nici pana la ora actula nu am un raspuns de la oraganele abilitate, nu a inceput urmarirea penala.
Va rog frumos sa ma consiliati ce trebuie sa urmez pentru a finaliza odata, dureaza de 3,6 ani si nu am nici un raspuns
Mergeti la organul de cercetare penala sa va interesati de stadiul dosarului, probabil au uitat de dvs.
V-ati schimbat adresa intre timp?
Nu adresa este aceeasi, intrebarea este eu am stat 3,6 ani fara permis si cand o sa vina pedeasa o sa mai stau din momentul acela cat ar mai trebui, acesti anii nu se iau in consideratie.
mergeti cu un avocat si intrebati de stadiul dosarului e posibil sa se fi dat o solutie iar dvs sa nu stiti
Dacă sunteți trimis în judecata și condamnat, nu se ia în considerare durata procesului penal, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis helene alexia helene alexia prietenul meu are permisul suspendat din 2016 pentru un accidend din care rezulta castig de cauza el dar pana sa ii dea permisul inapoi sa urcat la volai beat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)