avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

electrica

am pe proprietatea mea un stalp de electricitate care este si inclinat, ontrebatrea mea este daca pot sa solicit la electrica mutarea lui.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:33, 26 Noiembrie 2011
Puteti face comunicarea situatiei stalpului la conducerea sucursalei electrice ,dar asta nu garanteaza ca stalpul cu pricina va fi si indepartat de pe proprietatea dvs
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de electricitate pune in pericol locuinta vasistef vasistef Buna ziua, in fata casei am un stalp ce sustine reteau de electricitate care este vizibil inclinat spre locuinta mea , punandu-mi in pericol proprietatea. ... (vezi toată discuția)
Stalp de curent pe proprietatea mea mariussyca mariussyca Buna ziua . Am cumparat o parcela de teren unde doresc sa construiesc o casa.Problema mea este ca pe acest teren se afla un stalp de curent ( monofazic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 1996 am efectuat racordarea la reteua de energie ... adiliv adiliv Buna ziua, In anul 1996 am efectuat racordarea la reteua de energie electrica a unei proprietati. Realizarea acestei lucrari a fost posibila doar cu ... (vezi toată discuția)