avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... stalp de electricitate pune in pericol locuinta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

stalp de electricitate pune in pericol locuinta

Buna ziua, in fata casei am un stalp ce sustine reteau de electricitate care este vizibil inclinat spre locuinta mea , punandu-mi in pericol proprietatea. Totodata cablurile de elctricitate traverseaza curtea la mica distanta. In urma sesizarilor mele catre societatea ce are in proprietate stalpul am primit raspuns ca nu considera pericol pentru imobilul meu iar daca doresc modificarea retelei, implicit mutarea stalpului de electricitate sa suport cheltuielile care nu sunt deloc de neglijat.Va rog sa ma indrumati carei institutii sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: vasistef , utilizator 13:39, 1 August 2016
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data - primaria, Inspectoratul judetean pentru situatii de urgenta - pompieri.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp retea electrica inclinat goga21 goga21 De la reteaua electrca principala pana la locuinta proprietate personala cablurile electrice vin pe doi stalpi din beton care au fost platite de doua familii ... (vezi toată discuția)
Drepturile proprietarului privind existenta unui stalp de electricitate pe teren gratiela65 gratiela65 Buna ziua In anul 2005 am cumparat o casa cu terenul aferent.In gradina casei se afla un stalp de inalta tensiune-17.000kw, care deserveste o gara.O parte din ... (vezi toată discuția)
Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot ... Pascal3212 Pascal3212 Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot fi mutate pe cablul dintre cei doi stalpi (fara a fi prinse direct de stalp(i)?) Casa vecinului ... (vezi toată discuția)