avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp retea electrica inclinat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp retea electrica inclinat

De la reteaua electrca principala pana la locuinta proprietate personala cablurile electrice vin pe doi stalpi din beton care au fost platite de doua familii in momentul conectarii la retea in anul 1976.Unul dintr stalpi este inclinat cam la 75 grade.Cine plateste indreptarea sau inlocuirea lui?
Cel mai recent răspuns: reb2000 , utilizator 15:37, 23 Septembrie 2014
inlocuirea se face de catre firma de electricitate si costul il suporta tot ei,in conditiile in care acel stalp nu se afla pe proprietatea dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de electricitate pune in pericol locuinta vasistef vasistef Buna ziua, in fata casei am un stalp ce sustine reteau de electricitate care este vizibil inclinat spre locuinta mea , punandu-mi in pericol proprietatea. ... (vezi toată discuția)
Racordarea la lumina dmdaniel dmdaniel Buna ziua! In 2008 am obtinut un P-V de receptie finala a unei case. As dori sa stiu prin ce lege pot obliga primaria sa-mi traga stalpi pana in fata ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)