Desi am fost de acord cu testul de paternitate , ba am si propus sa platesc 1/2 din costul testului la orice laborator privat ales de fost acesta a apelat la tagada paternitatii in instanta.
Doar ca in actiunea sa a motivat prin minciuni de genul : relatii extraconjugale (ale mele desigur) mentinere relatii cu fostii "amanti" pe net sau la telefon si alte aberatii pe care le-a inflorit cum s-a priceput mai bine.
In instanta nu am obiectat nimic ca nu cumva sa para ca "fug" de test insa acum cand totul s-a terminat am ramas cu petele pe care mi le-a atribuit fostul.
El nu poate si nu are cum sa dovedeasca cele spuse de el in actiunea de tagada a paterntatii pt ca nu sunt adevarate. Sunt minciuni grosolane.
Intrebarea mea este ce as putea sa fac ca sa imi restaurez "imaginea"? Copilul va creste si nu as dori sa raman cu cele de mai sus. Nu o sa pot sa ii ascund actiunile tatalui sau si nici nu ar avea rost. FIecare doarme cum isi asterne.
Ce pot face? Calomnie? daune morale?
Da, motivatia dv. nu are nicio legatura cu vreun motiv intemeiat pentru schimbarea numelui. Asa cum v-a sugerat colega, mai bine mergeati la un avocat.
Cat despre daunele morale, tare is curioasa cu ele... Poate reveniti cu amanunte cand primiti hotararea... Ati cerut si cheltuieli de judecata? Costul testulu ADN adica...
am trimis pe privat linkul de pe situl instantelor, doamna AVLIL.
am cerut daune morale suma egala cu costul testului (test achitat de tatal -reclamant) 3600 lei
nu am apelat la avocat pt ca nu credeam ca va fi problema cu numele avand in vedere ca tatal si mama sunt de acord cu un nume pt copil iar chestiunea cu daunele nu am luat-o in serios si uite ca a iesit invers.
Am primit daune morale si nu am primit acceptul schimbarii numelui minorului.....
am cerut ch de jud taxele de timbru .... pt ca testul a fost platit de tatal reclamant.
pt daune a fost proces separat , judecat de aceeasi instanta.
Doamna AVLIL, nu stiu ce s-a intamplat insa trimitandu-va linkul instantei aveti nu doar numele meu complet ci si al paratului.
Intr-adevar am uitat sa raspund la o intrebare si am reveniti cu raspunsul ei poate inainte sa dati dvs send mesajului raspuns.
Nu am semnat mesajul privat dar ... nu am format acest obicei, imi cer scuze.
Oricum va consider in continuare un avocat si om excelent .
cred ca a fost doar o neintelegere, am tot respectul pt toti cei care acorda consultanta pe acest site. si dvs sunteti una dintre cele mai bune.
Pai daca tatal si mama mai sunt de acord inca o data sa schimbe numele minorlui peste... sa zicem 3 ani?... Il schimba asa, copilul, aiurea?
Nu sta in puterea parintilor sa-i schimbe cand vor numele copilului, nu conteaza asa de mult acordul lor si pe buna dreptate...
Numele este al copilului, este dreptul sau personal nepatrimonial si parintii sai nu pot dispune cu privire la aceste drepturi ale copilului.
Cred ca reuseati, dar motivatia a fost gresita.
Nu stiu in ce masura vor ramane daunele alea morale ana la sfarsit, mie nu imi par tocmai intemeiate dar, in sfarsit, multe nu am inteles eu de pe-aici, am crezut ca a fost un proces, vaz acum ca sunt doua... Nu-mi pot forma astfel o imagine...
Va doresc noroc!
din tagada de paternitate s-a disjuns acesta de daune morale + schimbare nume copil. (eu am depus o cerere reconventionala)
eu am motivat de ce solicit daunele morale si de ce in aceasta suma.astfel :
Am aratat ca Domnul -initial reclamant apoi parat - a refuzat testul adn propus de mine la ORICE LABORATOR PRIVAT din Romania . (el a "optat" pt iml)
Apoi am aratat ca s-a folosit de testul adn prin iml - instanta pentru a ma discredita , injosi, incrimina etc (mi-a pus in carca relatii extraconjugale, convorbiri telefonice, nimic dovedit )
Avand in vedere ca s-a folosit de un test in val de 36 mil am cerut aceeasi suma ca o "reparatie" a acuzelor aduse.
motivatia mea era de 4 pagini dar ideile de baza fiind astea.
Paternitate
lili5
de curand am facut un test paternitate la iml timisoara si am primit rezultatul in instanta. Rezultatul a fost cel pe care il stiam eu , mama, insa tatal il ... (vezi toată discuția)
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)