In anul 2009 luna noiembrie am avut un accident de masina si sunt victima in acest caz.Am fost accidentat de un tanar care intand intr-o curba cu viteza mare a derapat si a intrat in bordura de pe banda pe care circulam si a fost aruncat in masina mea .Mentionez ca eram cu toata familia in masina.La fata locului sa orit si un echipaj de politie dar fiindaca acest tanar si-a recunoscut vina am mers pe cale amiabila.S-au facut toate demersurile la firma de asigurare si masina mi-a fost reparta.Dupa aprox 8 luni am fost chemati de la firma de asigurare sa dam declarati completare la dosar atat eu cat si cel vinovat.Acum cateva zile am fost cautat din nou de la service amenintandu-ma ca ma da in judecata pentru as recupera bani de la mine ca cei de la asigurari nu platesc.Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Trebuie sa faceti o reclamatie la CSA dar va trebuie un raspuns scris din partea firmei de asigurari cu motivul pt care nu achita factura de reparatie.Daca nu aveti asa ceva atunci le indicati nr de dosar plus toate detaliile pe care dvs le cunoasteti.
Foarte important este de stiut daca asiguratorul si-a insusit devizul de reparatii(daca l-a acceptat) si daca in momentul cand reparatia s-a terminat a fost dat acceptul de plata unitatii service.Daca ambele proceduri au fost facute de catre asigurator, dvs. nu mai aveti nicio obligatie.
Nu mai este treaba dvs.Din moment ce unitatea de service v-a inapoiat masina reparata,aceasta s-a facut in temeiul unui contract intre cei sus amintiti si cei de la asigurari.Nu aveti calitate procesual pasiva intr-un eventual proces intentat de service.Lasati ca unitatea de service sa se judece cu asigurarile.
Accident rutier
vidus
Apelez din nou la bunavointa dvs. cu o intrebare.
Tatal meu este vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale (masina lovita are ... (vezi toată discuția)