BUNA ZIUA. am infiintat o societate in 2001. am activat cu ea pina in 2002, dupa care treaba nu a mai mers si nu am mai efectuat nici o activitate cu ea dar am ramas cu ceva datorii la stat.Societatea este un SRL cu asociat unic. pe numele societatii nu am nimic (masini,utilaje,etc...) , am depus prin 2003 sau 2004 unde am declarat ca nu am activitate,la finante. Cum procedez sa scap de aceasta hiba? ma puteti ajuta? am citit ceva despre insolventa pe net.
Este posibil ca firma sa fie deja radiata. Ati verificat la registrul comertului? Orcum, daca mai este activa aveti doua variante: ori solicitati dizolvarea si implicit radierea sau lichidarea prin procedura insolventei. Mergeti la registrul comertului.
totusi in perioada 2001-2002 cind se infiintau societatile se atribuia cod fiscal cu R dar dupa o perioada din cate imi aduc eu aminte trebuia sa mergi cu ceva acte parca la registrul comertului sa-ti poata preschimba in CUI cod unic de inregistrare. ceea ce eu nu am facut , ca sa-l preschimb. Daca nu e radiata totusi si merg la ei sa cer dizolvare...radierea prin insolventa ce se intimpla pe urma? Totusi nu cred ca este radiata deoarece cei de la finante mi-au cerut bilantul pe 2011 . Bilant pe care eu nu l-am mai depus din 2004, unde am precizat ca nu am avut activitate in aceea perioada
Lichidare firma
Mara Ionescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)