avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani

buna seara!
va rog sa-mi spuneti, daca o angajata este in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani, deci are cim suspendat, o mai trec in statul de plata cu 0 zile lucrate sau nu o mai trec deloc?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 09:39, 28 Noiembrie 2011
anymaryh a scris:

buna seara!
va rog sa-mi spuneti, daca o angajata este in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani, deci are cim suspendat, o mai trec in statul de plata cu 0 zile lucrate sau nu o mai trec deloc?
multumesc anticipat!

Se trece in statul de plata .. in dreptul ei se poate scrie suspendat c.i.m. pentru CCC.
Angajata apare pe statul de plata si in declaratia 112.
Daca programul de salarii in care lucrati va permite, treceti data la care a intrat in concediu crestere copil si nu va mai trebui sa completati nimic pentru ca vi se preia cu ore suspendate in declaratia 112. Eu lucrez in Ciel si asa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Salariatii aflati in crestere copil simina_manuela simina_manuela Este corect sa raportam in 112 angajati aflati in crestere copil pe 0? Si tot pentru acestia vom intocmi fisa fiscala pe 0? Am gasit pareri diferite, dar stiu ... (vezi toată discuția)
Contract suspendat vs declaratia 112 kittycriss kittycriss O salariata al carui contract este supendat pentru concediu crestere copil ar trebui sa apara pe perioada suspendarii in statele de salarii si in declaratia ... (vezi toată discuția)