avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariatii aflati in crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariatii aflati in crestere copil

Este corect sa raportam in 112 angajati aflati in crestere copil pe 0? Si tot pentru acestia vom intocmi fisa fiscala pe 0? Am gasit pareri diferite, dar stiu ca Itm Iasi solicitau ca acestia sa apara pe statul de plata pe 0 si la fel si cei de la somaj (in declaratie). Dvs. ce credeti?
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 20:53, 31 Ianuarie 2012
Fiindca sunt inregistrati ca angajati ai dv. si inca sunt angajatii dv.
Intradevar, parerile sunt impartite. Eu nu ii trec in statul de salarii, nici in declaratia 112.

Am avut cazuri care la revenirea din concediu pentru cresterea copilului au intrat in somaj deoarece s-au desfiintat posturile si nu a fost nici o problema.
Eu consider ca trebuie sa apara pe statul de plata si in declaratiile aferente pentru ca este in continuare salariatul meu dar dupa cum se vede dupa raspunsuri doua pareri, doua variante opuse.
Consider ca este corect sa apara pe stat la rubrica zile suspendate....la fel si in declaratia 112....la zile suspendate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract suspendat vs declaratia 112 kittycriss kittycriss O salariata al carui contract este supendat pentru concediu crestere copil ar trebui sa apara pe perioada suspendarii in statele de salarii si in declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Coasigurati in decl 112 mamon mamon Buna ziua!Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in 2 probleme: 1.Pe baza actelor depuse la dosarul personal al salariatului ,am introdus persoana aflata in ... (vezi toată discuția)