avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

Ptr o condamnare de 10ani. Cat imi ia din pedeapsa cu intrarea. Pe noul cod .tind cond ca am fost acuzat .ptr viol cu o incadrare .de 5_18 ani. Am luat 10 ani. ªi am executat .3 ani şi 4 luni. Astai o intrebare importanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:38, 27 Noiembrie 2011
Ce vreti sa stiti? Daca prin ijntrarea noului cod penal vi se scade pedeapsa? Raspunsul este NU.
Nicio pedeapsa pt viol nu scade sub limita de 10 ani nici in viitorul cod asa ca veti executa in continuare pedeapsa de 10 ani fara redozare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozare pedepse - noul cod de procedura penala, aplicabilitate cedo cedo Implementarea noului cod penal incepind cu 1 feb 2014 presupune si redozarea pedepselor aflate in executare ? (vezi toată discuția)
Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)
Redeozarea pedepsei melinaR melinaR Buna seara am navoie de un sfat din partea dvs nepotul meu are de facut o pedeapsa de 7 ani jumatate din care a facut 2 ani si 5 luni ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)