avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... transfer avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

transfer avocat stagiar

Am si eu o intrebare,in contextul in care am fost admis in Baroul Suceava.Ce procedura trebuie sa urmez pentru a-mi face stagiul la Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: alexutzuuuu , utilizator 16:53, 28 Noiembrie 2011
In primul rand trebuie sa va gasiti un indrumator(maestru) in Buc,semnati contractul de colaborare cu acesta,apoi faceti cerere de transfer de la Baroul Suceava la cel din Buc,dar mai multe detalii gasiti in legea 51/1995 oepa,la urma urmei doar ati dat sau veti da examen din ea:hm:
am dat examen, nu specifica nimic despre stagiari, este o sectiune cu transferul dar se refera la cei definitivi
Eu stiu ca anul acesta la inscriere fiecare a fost pus sa semneze ca se va inscrie numai in baroul pentru care sustine examenul de admitere in profesie.
da...ceea ce inseamna ca trebuie sa-mi gasesc un indrumator si in baroul unde am luat examenul, ca ulterior sa fac cererea de transfer, nu?
In cel mai fericit caz. In cel mai putin fericit, vi se va respinge cererea de transfer. Interesati-va la Baroul Bucuresti mai bine :)

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Maestru avocat stagiar Andrei Dina Andrei Dina Este adevarat ca in cazul in care un stagiar membru al baroului Bucuresti (de exemplu) nu are maestru, baroul este obligat sa ii gaseasca? (vezi toată discuția)
Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)