avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general OBIECT DE ACTIVITATE SECUNDAR ????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

OBIECT DE ACTIVITATE SECUNDAR ????

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca pot desfasura o activitate din domeniu secundar de activitate atata timp cat acea activitate este trecuta in actul constitutiv?? Mai trebuie declarat la registru ceva ?? sau pur si simplu imi desfasor si aceea activitate cu alta serie de facturi ???
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:48, 12 Decembrie 2011
Trebuie sa va activati respectiva activitate secundara, adica, sa declarati la ORC faptul ca o veti desfasura. Trebuie depuse niste documente la ORC: o cerere si o declaratie tip, insa cel mai bine sunati la ei si intrebati, pentru ca, in functie de activitate,e posibil sa aveti nevoie si de alte doc. (ex. avize, acorduri, etc.)
In urma declaratiei pe propria raspundere se va elibera certificatul constatator. Dupa obtinerea acestuia se va putea desfasura activitatea respectiva.

Altfel, se considera ca activitatea e desfasurata ilegal, chiar daca e consemnata in actul constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl marse marse Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Autorizare sau nu? Monica H. Monica H. Situatia mea este cam asa: In urma unui control, ni s-a pus in vedere sa ne autorizam la ORC prin declaratie pe propria raspundere in baza legii 354 pentru ... (vezi toată discuția)