avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare sau nu?

Situatia mea este cam asa:

In urma unui control, ni s-a pus in vedere sa ne autorizam la ORC prin declaratie pe propria raspundere in baza legii 354 pentru o serie de activitati prestate in cadrul societatii. (de ex. activitatea principala declarata la ORC e cea de tipografie iar ca activitati secundare sunt: depozitare, legatorie, etc.)
Mentionez ca aceste activitati sunt declarate la ORC si cuprinse in actul constitutiv al societatii , ca si activitati secundare.

intrebarea mea este :este legala aceasta solicitare? e obligatoriu??

Desigur ca este legala, nu se poate desfasura nici o activitate daca nu se solicita de la registrul comertului avizele necesare pentru ceea ce se face cu adevarat . In actul constitutiv sunt trecute multe activitati dar numai asa se pot desprinde cele desfasurate .Puteti apela la un cabinet de avocat pentru obtinertea avizelor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate principala arielle81 arielle81 Am rugamintea de a imi spune daca in cazul unei societatii cu o singura activitate principala, aceasta are dreptul sa se foloseasca si de celelalte activitati ... (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu domeniul principal de activitate raduprq raduprq In urma cu 2 ani am infiintat un SRL si am adaugat (aproape) intregul cod CAEN la actul constitutiv. Activitatea principala - reparatul masinilor de birou. La ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate secundar ???? spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, As dorii sa stiu daca pot desfasura o activitate din domeniu secundar de activitate atata timp cat acea activitate este trecuta in actul ... (vezi toată discuția)