avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

Am apelat la executor pt pesie intretinere minor,am primit pe rand o parte din bani asa cat a vrut el sa imi dea,mai am de primit inca o parte dar din luna cand am dat la executare nu mi-a mai dat pensia lunara,numai banii din urma.Are 7 luni fara sa-mi plateasca pensia ,a platit doar parte din suma specificand cf dosar executare.Ce ma sfatuiti sa fac,sa merg la parchet,sa merg in continuare cu executor?
Am crezut ca apeland la executor voi primi si pensie lunara si banii neplatiti,dar numai facand cerere de executare de fiecare data mi-a dat tot cate o parte din bani.(3 cereri pana acum)-este normal asa?
Acum trebuie sa fac din nou cerere executare bunuri pt a primi restul de bani adunandu-se iar pt cele inca 7 luni neplatite de cand l-am dat la executor trebuie alt dosar.
va rog sfatuiti-ma sa pot obtine banii si pensie lunara
va multumesc
Ar fi bine in conditiile acestea sa ii faceti totusi o plangere penala pentru abandon de familie si nerespectarea hotararilor judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara in fct de salarul minim RAMOnaBC RAMOnaBC nelamurirea mea este urmatoarea: instanta a hotarat plata pensiei in suma fixa 150 lei..pe atunci fostul sot avea loc de munca.din martie 2008 nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mona2009 Mona2009 Buna seara!!! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Daca nu am depus o plângere pentru abandon de familie pentru o neplata a pensiei alimentare de 15 ani iar acum ... (vezi toată discuția)