avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare intr-o primarie, pe post unic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare intr-o primarie, pe post unic

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se poate angaja intr-o primarie pe post unic, un inspector de specialitate I A? Exista posturi vacante in organigrama dar sunt cu studii medii. Daca va veni avizul guvernului, pentru a demara procedura de concurs si ocuparea postului trebuie sa existe si hotarare de consiliul local cu organigrama modificata?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 15:32, 28 Noiembrie 2011
Evident ca mai intai modificati organigrama si infiintati postul pe studii superioare si dupa aceeea cereti aprobarea de la guvern, doar nu primiti aprobare pe medii, il transformati in superioare si dupa aia il scoateti la concurs...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui post la concurs mihaela197 mihaela197 Un post declarat vacant cu studii medii este scos la concurs cu studii superioare .As dori sa stiu daca s-a procedat corect si daca s-a respectat legea ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala Mirela28 Mirela28 A fost aprobata noua organigrama de consiliul local pentru functionarii publici trebuie aprobata si de ANFP? Si o alta intrebare, pentru posturile noi create ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)