avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz sau nu

O asiciatie agricola pe considerentul ca a arendat sute de hectare de teren agricol , a desfiintat toate drumurile dintre proprietatile oamenilor considerand ca au acest drept prin aceasta arendare. Desfinntarea lor s-a facut prin aratura , au fost arate toate drumurile proprietarii ramanand fara acces la proprietate . Ce se poate face in acest caz .

Alte discuții în legătură

Teren in arenda agromav agromav Va salut! In 2010 am luat teren in arenda cca 100 hectare pe o perioada de 6,respectiv 10 ani(cu tot ce trebuia sa fie in regula,adica declarare suprafata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea detine un teren arabil extravilan cu suprafata ... diablo950 diablo950 Buna ziua! Mama mea detine un teren arabil extravilan cu suprafata de 7,54 hectare mostenit de la bunicul meu intr-o comuna situata langa orasul in care ... (vezi toată discuția)
Renta viagera agricola - conditii ALepadatu ALepadatu Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a primi renta viagera agricola? (vezi toată discuția)