avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua. Daca cer insolventa pentru o firma care imi e dator cu o suma mare de bani, ce sanse am ca sa primesc banii de la firma respectiva si cam in cit timp se poate recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:42, 4 Decembrie 2011
Sansele ca dvs sa va recuperati banii depind de valoarea bunurilor debitorului si de valoarea intregii mase credale ( dvs veti veni in concurs cu toti ceilalti creditori ai debitorului iar creantele se vor achita intr-o anumita ordine stabilita prin lege). Pentru a solicita insolventa trebuie sa aveti o creanta de cel putin 45.000 lei.
Multumesc pentru raspuns,am o creanta in jur de 600.000 de lei,cam cit mar costa ca un avocat sa inceapa procedurile pentru insolventa,ca am fost la o firma de recuperator care mi-au cerut 2000 de euro numai in avans?
Buna seara .
Puteti solicita dvs.insolventa in conditiile art.28,din Legea nr.85., cu alegerea unui lichidator de catre dvs.,care sigur nu va va percepe asemenea sume .
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua, am lucrat la o firma acum un an si jumatate si aceasta firma a ramas \\"datoare\\" catre mine cu o suma destul de mare. De atunci am incercat in ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)