avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neplatit

Buna ziua, am o intrebare. Din cauza unor probleme nu am fost in stare sa imi platesc obligatiile timp de 5 luni catre un IFN. Urmeaza ca in luna decembrie sa ajung la zi. Mi-a venit acasa zilele trecute instiintare de executare silita din partea firmei [ de recuperari creante] in ca re se specifica si scoaterea la licitatie a bunurilor mobile sau imobile. Acum va intreb au dreptul sa se lege de apartament din moment ce creditul a fost facut fara garantie imobiliara? Daca contactez firma exista posibilitatea unui acord?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: GabrielaDanciu , utilizator 23:13, 28 Noiembrie 2011
Gabriel, ce ai primit u este notificare de plata ( instiintare de executare silita ) .

Ai primit pana acuma citatie din partea instantei?

Poti incheia cu ei un angajament de plata, e k daca ii suni.
Este doar o instiintare de executare silita pentru suma de 1000 ROn, nu este de la instanta. O sa ii sun. Vroiam sa stiu insa daca eu nu am un contract de credit cu garantie imi pot scoate la licitatie bunurile imobile?
Va multumesc pentru raaspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante 3 luni la firma de recuperari ,creante cesionate de banca GEO GEO GEO GEO GEO GEO am luat un credit cu buletinul si adeverinta de salariu de la o banca ,am intarziat cu plata ratelor,creanta a fost cesionata catre o firma de recuperari,am ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garantie imobiliara Nelutus Nelutus Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla in cazul in care am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara daca nu restitui suma imprumutata la ... (vezi toată discuția)
In instanta ce patesc??credit neplatit verdesmihaela verdesmihaela buna ziua. problema mea : am un credit la o banca pe care nu l-am mai putut plati pt k mi-am pierdut jobul. am instiintat banca, se pare prea tarziu, pt k ... (vezi toată discuția)