avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restante 3 luni la firma de recuperari ,creante ...
Discuție deschisă în Executare silită

restante 3 luni la firma de recuperari ,creante cesionate de banca

am luat un credit cu buletinul si adeverinta de salariu de la o banca ,am intarziat cu plata ratelor,creanta a fost cesionata catre o firma de recuperari,am incheiat un angajament de plata cu firma de recuperari si dupa 5 luni de plata in grafic am incetat plata ratelor si catre firma de recuperari.pe ultimile 3 luni. firma de recuperari poate cere executarea silita impotriva mea si in ce conditii ? va multumesc mentionez ca nu am garantat creditul cu bunuri mobile sau imobile,singura garantie fiind salariul.#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 28 Martie 2012
Daca aveti bunuri in proprietate aveti tot interesul sa platiti daca nu le vreti vandute la licitatie.
Se adreseaza unui executor in baza titlului executoriu- contractul incheiat de dvs cu banca si contractului de cesiune.
Executorul se adreseaza instantei cu cerere de incuviintare de executare silita si daca obtine, trece la executat venitui/ bunuri, ce prinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca daponte stefan daponte stefan Daca sunt restant cu patru rate la banca se poate cere rambursarea in totalitate a creditului,chiar daca peste doua sau trei luni voi plati integral?Prin ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)