am luat un credit cu buletinul si adeverinta de salariu de la o banca ,am intarziat cu plata ratelor,creanta a fost cesionata catre o firma de recuperari,am incheiat un angajament de plata cu firma de recuperari si dupa 5 luni de plata in grafic am incetat plata ratelor si catre firma de recuperari.pe ultimile 3 luni. firma de recuperari poate cere executarea silita impotriva mea si in ce conditii ? va multumesc mentionez ca nu am garantat creditul cu bunuri mobile sau imobile,singura garantie fiind salariul.#-o
Daca aveti bunuri in proprietate aveti tot interesul sa platiti daca nu le vreti vandute la licitatie.
Se adreseaza unui executor in baza titlului executoriu- contractul incheiat de dvs cu banca si contractului de cesiune.
Executorul se adreseaza instantei cu cerere de incuviintare de executare silita si daca obtine, trece la executat venitui/ bunuri, ce prinde.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rate banca
daponte stefan
Daca sunt restant cu patru rate la banca se poate cere rambursarea in totalitate a creditului,chiar daca peste doua sau trei luni voi plati integral?Prin ... (vezi toată discuția)