avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CALCUL SALARIU SARCINA SI LAUZIE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CALCUL SALARIU SARCINA SI LAUZIE

Buna ziua.Cu o medie a ultimelor 6 luni de 1000 ron net, va rog sa-mi spuneti care este suma cu care voi fi retribuita pentru concediu medical cod 08(sarcina si lauzie), incepand cu 28 noiembrie 2011.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
sce76, utilizator
Cel mai recent răspuns: jina , utilizator 15:25, 28 Noiembrie 2011
pentru a calcula indemnizatia la care ai dreptul se foloseste salariul brut realizat in cele 6 luni, se imparte la nr de zile lucratoare din perioada respectiva, se obtine media zilnica apoi se calculeaza 85% din aceasta medie.Rezultatul se inmulteste cu nr.zilelor lucratoare din certificat, obtinind drepturile brute cuvenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si post-natal alexa1305 alexa1305 Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)