avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenda administrativa

Sunt in partaj,iar fostul sot locuieste in locuinta comuna.Eu a trebuit sa plec si nu mai am cheie la casa,asa ca intr-o zi am spart un geam ca sa intru.El a facut plangere la parchet ca i-am spart casa si i-am furat lucrurile.Am primit o amenda administrativa,s-a constatat ca nu sunt un hot adevarat.
Intrebarea mea e:Daca fac plangere ca nu sunt de acord cu solutionarea ,ce sanse am sa scap de plata amenzii,care nu mi se pare corecta,avand in vedere ca e casa mea si nu am deranjat pe nimeni.Doar am luat cateva lucruri pentru mine si copii mei.
Multumesc=D>
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 10:28, 4 Decembrie 2011
Vedeti ca plangerea se face intr-un anumit termen. Incercati, sanse exista oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt udiu90 udiu90 daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un ... (vezi toată discuția)
Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla? Corneliussuciu Corneliussuciu Salutare... am si eu o nelamurire cu o problema domestica... Baiatul X care tocmai a terminat clasa a 12-a se cearta foarte tare cu mama in apartamentul careia ... (vezi toată discuția)