avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pret transcriere locuinta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pret transcriere locuinta

buna ziua...m-ar interesa la ce suma se ridica transcrierea unei case...
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 18:37, 28 Noiembrie 2011
onorariul notarului este in functie de valoarea casei si a terenului din zona respectiva. Trebuie sa va adresati unui notar din zona dvs.
in cazul unei case care nu are "cadastru" se adauga o documentatie/masuratori pentru inscrierea in CF si acordare nr cad: un onorariu in jur de 1000 ron
si o taxa la OCPI 60+0.05% din valoarea de pe certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)
Taxa de intabulare la cadastru ili47 ili47 va rog frumos sa ma lamuriti in problema urmatoare am terminat o constructie ,am impunere de impozit pe care apare valoarea intermediara de calcul ,care ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)