Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns....Sunt casiera proaspat angajata la un supermarket si intr-o luna , de cand m-am angajat , am iesit odata cu 2,5 lei pe minus care m-i s-au cerut din buzunarul meu si pe care i-am achitat, si ieri am iesit din nou pe minus cu 7,43 lei si m-i s-au cerut 8 lei pe care i-am achitat si am cerut sa mi se dea o chitanta sau un bon prin care sa m-i se justifice minusul si banii achitati din buzunarul meu.Cand am spus sa se acopere din plusurile pe care le-am facut pana acum , m-i s-a spus ca plusurile se inregistreaza iar minusurile se platesc, i-am rugat sa imi traga din salar minusurile de acum inainte si m-i s-a spus ca n-au voie sa-mi traga din salar, si nici chitanta sau bon nu imi pot da pe bani ci va trebui sa-i aduc a doua zi de acasa.
Nu stiu daca asa cum procedeaza angajatorul este corect si de aceea va rog daca ma puteti lamuri in aceasta privinta...
Mai mentionez ca la angajare n-i s-a tinut un curs de trei zile unde ne-au invatat ca tre sa rotunjim restul in favoarea clientului , ori daca am mai si rotunji in favoarea clientului , cred ca tot salariul ar trebui sa-i ramana angajatorului
Cum ar trebui sa procedez sa fiu tot timpul pe plus asa cum m-i se cere (probabil sa-i mai ciupesc pe clienti din rest) X-(
Unul dintre sefi m-ia spus ca plusurile acopera minusurile ,dar se pare ca nu e asa.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta practica este legala