avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urmarire internationala-pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urmarire internationala-pensie intretinere

tatal copilului meu (fostul sot) a plecat din romania si nu vrea sa ne spuna nici macar numele localitatii in care se afla, prin aceasta sustragandu-se de la plata pensiei alimentare pe care instanta din romania a dispus-o. am intrebat la rudele lui in repetate randuri dar nimeni "nu stie" unde este. m-am saturat si cred ca ultima solutie ar fi sa-l dau in urmarire internationala. cum se procedeaza?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 16:10, 28 Noiembrie 2011
Mergeti la sectia de Politie de care apartineti si depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare luminita_grigore luminita_grigore Buna ziua! ma aflu in urmatoarea situatie cu privire la neplata pensiei alimentare de catre fostul sot: suntem divortati de 1 an, iar in acest rastimp nu a ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare luana30 luana30 Buna seara! Am ai eu aceeasi problema si anuma ca fostul meu sot nu ia platit pensia alimentara fiului meu de 4 ani de zile! de fapt niciodata nu a porimit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)