avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... co suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

co suplimentar

se poate efectua co suplimentar in anul urmator ? daca da, care este baza legala?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 28 Noiembrie 2011
Art.146 C.mun. prevede modalitatea de efectuare a concediului de odihnă, si anume:
(1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), efectuarea concediului în anul următor este permisă numai în cazurile expres prevăzute de lege sau în cazurile prevăzute în contractul colectiv de muncă aplicabil.
(3) Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 10 zile de concediu pe 2011,mi se vor plati in 2012,s-au pot sa le iau si in 2012?? claudiughebauer claudiughebauer Este o data pana la care sunt obligat sa imi fac concediul ,le pierd daca nu am luat concediu???? (vezi toată discuția)
Preaviz concediere draguf draguf buna ziua ! sunt in preaviz de pe data de 06.06. 2011 si iam cerut angajatorului ca la sfarsitul preavizului cand se va face lichidarea sa ia in calcul si ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)