avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua,
Imi puteti cumva spune cum se verifica in REVISAL situatia mea? inainte era cartea de munca, aucm, cum pot eu, ca angajat, fost sau viitor sa stiu ce scrie in Revisal? si de ce numai angajatorii au dreptul sa acceseze? multumesc, toate bune, Adina :D
Am fost obligata sa imi dau demisia desi nu trebuia, dar am fost amenintata, mi s-a trimis acasa prin executor judecatoresc!!!! atentionarea ca am lipsit 2 zile de la serviciu !!!!! desi am fost gonita de sefa geloasa si invidioasa, si care nu vrea sa piarda avantajele banesti de 500 lei + contributiile sociale - de la angajare; cum pot verifica ce a facut, pt ca m-a amenintat ca imi desface contractul cu abateir disci[plinare, desi eu am mai multa scoala si educatie decat ea - i-am mai facut si teza de doctorat .... multumesc
Cel mai recent răspuns: adya , utilizator 18:55, 28 Noiembrie 2011
adya a scris:

Buna ziua,
Imi puteti cumva spune cum se verifica in REVISAL situatia mea? inainte era cartea de munca, aucm, cum pot eu, ca angajat, fost sau viitor sa stiu ce scrie in Revisal? si de ce numai angajatorii au dreptul sa acceseze? multumesc, toate bune, Adina :D
Am fost obligata sa imi dau demisia desi nu trebuia, dar am fost amenintata, mi s-a trimis acasa prin executor judecatoresc!!!! atentionarea ca am lipsit 2 zile de la serviciu !!!!! desi am fost gonita de sefa geloasa si invidioasa, si care nu vrea sa piarda avantajele banesti de 500 lei + contributiile sociale - de la angajare; cum pot verifica ce a facut, pt ca m-a amenintat ca imi desface contractul cu abateir disci[plinare, desi eu am mai multa scoala si educatie decat ea - i-am mai facut si teza de doctorat .... multumesc

Solicitati de la angajator o copie conforma cu originalul de pe pagina/paginile din registru unde sunt mentionate datele despre persoana dvs ... angajatorul este obligat sa va emita un astfel de document in termen de 15 zile de la depunerea cererii.

In cazul în care, din motive obiective, angajatorul se află în imposibilitatea de a elibera acest document, puteti solicita inspectoratului teritorial de muncă din raza căruia angajatorul îşi desfăşoară activitatea eliberarea unei adeverinţe din care să rezulte elementele conţinute în registru, astfel cum a fost întocmit şi transmis de către angajatorul dvs.
Multumesc din tot sufletul, asa o sa fac! Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim mebi mebi Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca criss8080 criss8080 Buna seara, In urma cu ceva timp am avut un conflict de munca cu angajatorul meu care s-a solutionat de inspectorii ITM prin obligarea angajatorului sa ma ... (vezi toată discuția)