avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intretinator intr/un contract de intretinere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intretinator intr/un contract de intretinere

Buna ,considerati ca inainte de actiunea in instanta este obligatoriu sub sanctiunea respingerii cererii ca prematur introdusa ,transmitatorul,creditorul trebuia sa ma puna in intarzire printr/o notificare ?#-o#-o#-omultumesc sa va dea Domnul sanatate
Cel mai recent răspuns: pasm , utilizator 21:49, 28 Noiembrie 2011
In contractul de intretinere, debitorul obligatiei de intretinere este de drept pus in intarziere.
este necesara si de o conciliere directa inainte de a depune cererea la instanta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in intarziere? deea_lex deea_lex am incheiat un contract de prestari servicii cu o alta societate comerciala. am platit un avans inainte de executarea lucrarii. societatea respectiva nu si-a ... (vezi toată discuția)
Punere in intarzire in materie comerciala aartist aartist EXISTA UN CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE INTRE DOUA SOCIETATI COMECIALE IN CARE ESTE PREVAZUTA O CLAUZA PENALA PENTRU NEPLATA PRETULUI IN TERMEN. DE LA SCADENTA ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere ana24 ana24 o simpla notificare prin care solicit celeilalte parti solutionarea pe cale amiabila, la care am anexat si actele pe care imi intemeiez pretentia poate fi ... (vezi toată discuția)