avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Auto second-hand vandut de o mare firma de leasing nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Auto second-hand vandut de o mare firma de leasing nu acorda garantie !



Avand afisat pe site reclama cu o serie de auto rulate si transmitand clientului ca sunt masini testate si verificate cu istoric de achizitie si service ,garantie conform normelor in vigoare , am hotarat sa achizitionam de la aceasta societate cu plata numerar un autoturism marca Hunday Accent 1,4 benzina pentru al folosi in cadrul firmei.
Imediat dupa achizitionare l-am verificat intrun service autorizat - unde au descoperit o serie de defectiuni foarte grave punand ca verdict conform fisei tehnice (auto nu poate circula in conditii de siguranta) . X-(
Vorbind cu ei despre problemele gasite, imediat au trimis o parte din piese dupa care tacere! Dupa indelungi convorbiri telefonice, email-uri trimise si fara niciun rezultat am sunat la call center am depus o sesizare in acest sens . Am fost sunat si mi-a transmis pe un ton grav ca autoturismele second-hand care sunt cumparate de o persoana juridica nu au nicio garantie., complimentandu-ma cu proverbul romanesc -Cine nu deschide ochii deschide punga ! Mentionez faptul ca la achizitionarea autovehicolului mi-au spus ca avem garantie conform pasaportului service !=D>
Prejudiciul pe care faptuitorul mi l-a creat este ca nu ma pot folosi de bunul cumparat deoarece este tras pe dreapta din motive tehnice .
Catalizator +sonda lamda defecta aprins permanent
Coloana de directie ( se rigidizeaza volanul in mers si se aprinde martorul EPC ,
Tacanit de culbutori ori tacheti (nu stiu nici ei trebuie desfacut motorul)
Cutia de viteze de schimbat furca ambreiaj si articulatie sferica
Vreau un sfat ! Cu stima ! #-o

Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 19:45, 28 Noiembrie 2011
plangere penala impotriva vanzatorului pentru inselaciune unde va constituiti si parte civila. Pe de alta parte deschiderea unui litigiu civil pentru constatarea viciilor ascunse ale bunului vandut in care solicitati rezilierea contractului si restituirea pretului precum si daune interese.
Luati leg. cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism defect de cateva luni,in garantie care expira 45 zile.ce putem face? Cristianna Cristianna Buna ziua!Sotul meu a achizitionat in luna decembrie 2009 un autoturism nou in leasing.De cateva luni,masina nu mai functioneaza cum ar trebui,a fost dusa in ... (vezi toată discuția)
Problema service auto Offset Offset Salutare! Am o problema delicata cu un service auto, am inteles ca nu am voie sa postez numele asa ca voi evita acest lucru Pe data de 3 noiembrie 2014 m-am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)