avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma

Doresc sa infintez o societate cu raspundere limitata cu doi asociati.Profilul societatii doresc sa fie deratizare,dezinsectie si curatenie.Ce costuri implica crearea firmei si ce costuri sunt pentru obtinerea autorizatiilor de mediu,primarie iso?De ce suma ar trebui sas dispun ca sa pot incepe activitatea?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ruxandra Cerbu , Avocat 20:24, 28 Noiembrie 2011
Pentru infiintare sociatate coemerciala formalitatile la Registrul Comertului sint in jur de 600 Lei la care se adauga si capitalul social pe care trebuie sa-l depuneti la banca minim 200 Lei.
In ceea ce priveste autorizatiile ulteriaore inmatricularii societatii aceste tarife si taxe difera in functie de ce avize, autorizatii aveti nevoie.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deratizare - dezinsectie phedes phedes Buna ziua, Ca si administrator al unei societati cu capital privat , pot sa contractez serviciile de Deratizare - Dezinsectie cu o firma care nu are ... (vezi toată discuția)
Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui magazin gaby74 gaby74 Buna,as vrea sa deschi un magazin de imbracaminte dar cum ca locuiesc in strainatate si deci putin timp la dispozitie in tara, as dori daca este posibil sa ... (vezi toată discuția)