avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general acte necesare pentru deschiderea unui magazin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

acte necesare pentru deschiderea unui magazin

Buna,as vrea sa deschi un magazin de imbracaminte dar cum ca locuiesc in strainatate si deci putin timp la dispozitie in tara, as dori daca este posibil sa stiu exact documentele de care as avea nevoie si daca se poate cam cit m-ar costa.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:21, 25 Martie 2012
daca nu aveti timpul necesar sa va ocupati de firma puteti mandata pe cineva sau puteti incheia un contract cu un avocat...
Cat priveste costurile , excluzand cheltuielile cu rezervarea de nume, capital social, etc...fiecare avocat are ''tariful '' sau...
Puteti mandata pe cineva sa se ocupe in numele dvs. de formalitatile de deschidere. In principiu daca deschideti o societate cu raspundere limitata costurile sunt in jur de 800 lei (taxe inregistrare registrul comertului si capitalul social de min. 200 lei). Puteti mandata orice persoana care stie sa indeplineasca astfel de proceduri, nu este obligatoriu sa fie avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Infintare firma paraschivrazvan25 paraschivrazvan25 Doresc sa infintez o societate cu raspundere limitata cu doi asociati.Profilul societatii doresc sa fie deratizare,dezinsectie si curatenie.Ce costuri implica ... (vezi toată discuția)
Cat costa deschiderea unei societati cu raspundere limitata si care sunt pasii de urmat tiborman tiborman Buna ziua Doresc sa-mi deschid un SRL pt a face proiectare in constructii(civile), poate cu timpul si executie. As opta pt microintreprindere neplatitoare ... (vezi toată discuția)