avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conditii contractuale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conditii contractuale

Care este autoritatea care supravegheaza conditiile contractuale intre pers. jur. "importante" si pers. jur."neglijabile" atata timp cat pers. jur. "negiljabila" nu poate forta pers. jur. "importanta" sa incheie un contract corect dar are nevoie de serviciile pers. jur. "importante"
OBS. pers. jur. "importanta" este furnizor de servicii nationale
Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:51, 29 Noiembrie 2011
instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare unilaterala de contract,efectuat de firma de telefonie. nicodaro nicodaro Fiind la jumatatea termenului intr-un contract cu o firma de telefonie,imi cere sa schimb contractul.In urma refuzului meu,mi se comunica ca,face uz de clauza ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi de autor lorella lorella Poate fi incheiat un contract de cesiune a drepturilor de autor intre doua persoane juridice?? De asemenea, poate fi incheiat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri solicitate de furnizorul de apa niotin niotin Buna ziua, azi am primit o adresa de la prestatorul de servicii respectiv, apa, canal si salubritate din care citez: \\"In temeiul raporturilor contractuale ... (vezi toată discuția)