avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate beneficia de ajutorul de incalzire o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate beneficia de ajutorul de incalzire o persoana care are calitatea de instrainator ?

O persoana face un contract de intretinere cu o alta persoana , prin notariat , acest act depunandu-l apoi la primarie . obiectul contractului este un imobil pe care persoana care il primeste devine proprietar de drept in timpul vietii instrainatorului si proprietar de fapt dupa moartea acestuia . Instrainatorul inca in viata vine la primarie si cere ajutor de incalzire aferent acestei locuinte . In situatia data poate beneficia instrainatorul de acest aajutor ?
daca indeplineste conditiile si daca cel obligat a-l intretine face dovada ca are venituri mici, poate sa beneficieze de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ... Zamfir Victor Zamfir Victor Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ajutor de încălzire? (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de abitatie Istrate Iuliana Istrate Iuliana Bun gasit! Doresc sa stiu daca mama mea poate lasa mostenire o locuinta cu terenul aferent pentru care a incheiat un contract de vanzare - cumparare cu ... (vezi toată discuția)