avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CARD CUMPARATURI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CARD CUMPARATURI

Am un produs(laptop)cumparat in rate prin eubank efg,zilele trecute am primit de la efg un card euroline de cumparaturi,iar acum ma suna sa il activez,,este normal sa primesc aceste telefoane atat timp cat eu nu am ce sa fac cu el(card).au zis ca trebuie neaparat activat,multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:06, 28 Noiembrie 2011
Faceti cum doriti si cum va-ti angajat in contract.

Va atentionez doar la dobanzi si de cand incepe si cand se termina perioada de dobanda rambursare cu dobanda 0.

5. Este adevarat ca am pana la 50 de zile perioada de gratie fara dobanda? Cum se calculeaza perioda de gratie?

Pentru a putea beneficia de perioada de gratie de pana la 50 de zile in care nu platesti dobanda, soldul debitor trebuie sa fie zero, respectiv toate sumele datorate trebuie sa fie achitate.

Iata cateva exemple:

A. In data de 21.03 cumperi un produs cu plata integrala. Urmatorul extras unde se inregistreaza tranzactia din 21.03 se va emite in data de 20.04, data lui scadenta fiind dupa 18 zile (respectiv 08.05). Daca achiti integral soldul extrasului emis in data de 20.04 pana la data de 08.05, nu ti ve percepe nicio dobanda si beneficiezi astfel de cele 50 de zile de gratie.

DAE este 33.5%, de 3 ori mai mult decat la o banca obisnuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit cetelem sneferu sneferu Buna ziua, In luna decembrie am cumparat un laptop prin intermediul unei oferte Cetelem cu 18 rate si dobanda 0%. Odata cu acest credit am primit si un card ... (vezi toată discuția)
Probleme cu plata unor produse pascu andreea monica pascu andreea monica buna ziua, dupa cum vad nu sunt singura pers care va scrie aici si va cere un sfat in legatura cu cei de la efg retail service sau euroline.asa ca o sa va zic ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un sfat blajcriss blajcriss am un card de cumparaturi si in luna martie am umparat un laptop de la flanco,dorind sa il achit in rate fara dobanda.Acum m-am trezit ca nu mi-a venit de la ... (vezi toată discuția)