avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... intrarea debitorului in procedura faliment forma ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

intrarea debitorului in procedura faliment forma simplificata

Inainte de intrarea debitorului in faliment procedura simplificata SC -in calitate de creditor am trimis o cerere de deschidere a procedurii insolventei. ce se intampla cu dosarul meu va fi conexat la primul mai trebuie sa trimit declaratie de creanta sau nu?
Multumesc, cu stima!
Cel mai recent răspuns: simonapopbarnescu , utilizator 08:37, 30 Noiembrie 2011
Daca sa deschis procedura insolventei inainte de a o cere dvs nu va ramane decat sa va inscrieti la masa credala, luati legatura cu lichidatorul.
Art. 31 din lg.85/2006 actualizata si republicata prevede la alin. 4 urmatoarele: "Daca exista o cerere de deschidere a procedurii insolventei formulata de catre debitor si una sau mai multe cereri formulate de creditori, nesolutionate inca, toate cererile de deschidere a procedurii se conexeaza la cererea formulata de debitor. "
Iar alin. 5 al aceluiasi articol : "Daca s-a deschis o procedura intr-un dosar, celelalte eventuale dosare aflate pe rol, cu acelasi obiect, vor fi conexate la acelasi dosar. "
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Avology SRL, Consilier juridic
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Camelia Mainea Camelia Mainea deschiderea procedurii de insolventa la cererea creditorului (vezi toată discuția)
Intrare in insolventa dubioasa? advsys advsys am cerut intrarea in insolventa a debitoarei noastre, cererea noastra fiind inregistrata la tribunal in data de 02.04.2013 urmand ca in data de 19.04.2013(ora ... (vezi toată discuția)
Faliment velia velia Cand se declara o firma in faliment, in ce conditii? (vezi toată discuția)