avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Actiune plata retroactiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiune plata retroactiva

Buna ziua. Avem copii gemeni nascuti in 22.10.2006. In urma hotararii ICCJ din 14.11.2011 s-a reglementat situatia drepturilor copiilor nascuti din sarcini multiple, retroactiv din 01.01.2006. Noi ne incadram in aceasta categorie, insa nu stim cum trebuie sa arate documentul pe care sa-l depunem la Tribunal. Puteti sa ne ajutati in acest sens?

Multumim.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 13:51, 29 Noiembrie 2011
Aş vrea să cunosc şi eu răspunsul la această întrebare. Mă intersează şi dacă pot înainta cererea dacă nu mai am custodia copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copii - sarcina gemelara DanaLupu DanaLupu Buna seara! Am citit articolul de lege ce se refera la plata retroactiva a indemnizatiei de crestere copii proveniti din sarcini multiple, eu fiind mama a doi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copiilor retroactiv (gemeni) marinescumsilvia marinescumsilvia M-ar interesa daca as putea sa demarez actele pentru indemnizatie retroactiv gemeni,nascuti in 4.05.2008.Nu stiu ce-i cu prescriptia de 3 ani desi eu am o ... (vezi toată discuția)