avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avize pentru comert cu ridicate metale feroase si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avize pentru comert cu ridicate metale feroase si neferoase

buna ziua
imi poate spune cineva ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? si cat costa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:28, 29 Noiembrie 2011
De la directia de mediu de care apartineti obtineti autorizatia de mediu. Actele necesare le aveti la adresa [ link extern ]
De la prefectura judetului in care veti avea punctul de lucru obtineti autorizatia de colectare a deseurilor industriale reciclabile. Documentele necesare la dosar sunt la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate colectare fier vechi bogdan76ers bogdan76ers cum poate primaria sa inchida o societate care colecteaza fier vechi ce functioneaza fara avizul acesteia, daca aceasta detine autorizatie de mediu valabila. ... (vezi toată discuția)
Centru de colectare deseuri feroase si neferoase fmstanciu fmstanciu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate mmarcelcozma mmarcelcozma Dupa ce am infiintat societatea ( colectare deseuri ), pentru a incepe activitatea , mai am nevoie de ceva avize de functionare (de autorizatie de la mediu ... (vezi toată discuția)