avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un ajutor

as dori sa stiu ce pot face in urmatorul caz; daca la adresa mea unde locuiesc eu si mama mea, fiind doar noi trecute pe extrasul funciar de proprietate, si-a facut carte de identitate fostul meu sot de care sunt divortata legal din 2004 ,acesta recasatorindu-se si schimbandu-si numele ,trecind pe numele sotie si-a schimbat CI dar si-a pastrat aceiasi adresa fara a avea declaratii din partea noastra de acceptare a acestui lucru.Ce pot face pentru a nu mai avea aceasta adresa a noastra deoarece nici nu locuieste dar si o foloseste nu ca m-ar deranja dar primeste tot felul de somatii de plata si avertismente ,folosindu-se de aceasta in fals.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:18, 6 Octombrie 2008
O varianta ar fi sa faceti adresa catre Directia de Posta, prin care sa aduceti la cunostinta ca ex-sotul nu mai locuieste la acea adresa si sa nu mai fie comunicata corespondenta la adresa dvs.
si o alta varianta ar fi, sa mergeti la politie cu hotararea de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent, urgent,urgent dupa divort, poate sa-si pastreze fosta sotie numele sotului chiar daca acesta este casatorit cu altcineva???? flori2 flori2 Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)
Fost proprietar/ aceeasi adresa gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie. Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)
Recuperare nume de familie dupa divort laurio laurio buna ziua! in urma divortului am fost de acord ca fosta sotie sa-si pastreze numele meu de familie; dupa o perioada m-am recasatorit, actuala avand acelasi ... (vezi toată discuția)