Astazi m-am trezit cu o scrisoare in care ma anuntau cei de la primarie ca am de platit 134ron si ca daca nu o platesc ...amenitari etc ..
Eu am luat un avertisment + 2 puncte amenda in data de 20.07.2011 . M-a oprit un domn politist pe motiv ca aveam toba sparta ( era intradevar sparta la vremea respectiva) Avertismentul insa mi l-a dat pentru ca nu aveam act de vanzare cumparare desi i-am explicat omului ca masina nu e a mea ci e a cumnatului meu ... nu a vrut sa auda , oricum cand am auzit ca imi da doar avertisment nu am insistat pe chestia asta .
Problema e ca mi-a dat si puncte amenda , din ce am citit si eu dupa ce mi-a venit hartia cu instiintarea de plata nu trebuia sa iau doar puncte de penalizare ?
In situatia de fata trebuie sa platesc amenda ? Mentionez si faptul ca e prima data de cand am permisul (~2ani) cand imi da domnul politist sanctiuni
daca inteleg bine , azi 29.nov 2011 , ati loat la cunostinta ca aveti de plata la PV eliberat la data de 20.07 2011 , pe ex nr.2 care se afla la dumneavoastra este mentionat ; AVERTISMENT; Atunci va sfatuesc sa faceti contestatie la judecatoria unde sa intocmit PV , intru-cit CE-A CE SE SCRIE PE EX 1, OBLIGAT, PREBUIE SA SE REGASEASCA SI PE EX NR.2 CARE SE AFLA LA D-RA , nu are voie sa se scoata indigou dintre cele doua ex. si sa se continue scrierea . Atunci PV devine NUL . In aceas sitoatie ma aflu si eu acum cu politia rutiera din Danbovita , dupa anularea PV , voi continua si voi acuza de FALS. P:S Faceti copii xerox dupa ex 2 care il aveti la d-ra , solicitati de la finante o copie dupa PV ex.1 , faceti o cerere de anulare a PV adresata catre judecatorie . Totu faceti in 3 ex. pe cele 2 care le trimiteti la judecatorie, la xerocopi scrieti CONFORM CU ORIGINALU si semnati , documentele originale le pastrati , daca vi le solicita , le prezentati la judecatorie . Dupa anularea PV. puteti actiona , pentru fals .
E putin cam incalcita situatia pe care o prezentati si inclin sa va dau dreptate. Puteti depune contestatie la parchetul din zona de care apartine politistul care v-a amendat si depuneti in apararea dv copie dupa PV pe care vi l-a inmanat politistul. Dar daca nu ati citit cu atentiePV si v-ati multumit numai cu ce v-a spus el atunci sunteti bun de plata si nici contestatie nu mai puteti face.
Amenda ratb
ContSters51645
Buna ziua. Astazi am fost gasit de controlori fara abonament, pur si simplu l-am uitat acasa... Am primit amenda 50 ron.. Cum pot sa o anulez? Am inteles sa ... (vezi toată discuția)