avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil

Buna ziua!Daca fratele meu refuza sa se vanda apartamentul si el ramane in continuare sa locuiasca in el,exista vreo lege care il poate obliga sa plateasca "chirie" celorlalti frati?Fiecare dintre noi avem cheie de la apartament,putem merge oricand acolo chiar daca el sau cineva din familia lui nu sunt prezenti?La micile imbunatatiri facute in apartament au contribuit si el si mama.El in cazul in care se muta, poate lua ceva cu el atata timp cat multe din facturi sunt pe numele mamei(ea decedand in urma cu 2 ani).Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:16, 29 Noiembrie 2011
Ati facut succesiunea dupa mama,la notar sau prin instanta?
da,prin notar
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
dana_sorina, utilizator
Are dreptul sa locuiasca si sa se foloseasca de bun pana in momentul partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul ... nelutu18 nelutu18 Buna ziua. Tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul pe care l-au luat in rate amandoi. Eu mai am un frate vitreg cu care nu am avut nici o legatura ... (vezi toată discuția)
Moștenitori cu drepturi egale, sau nu? VioVioletaVio VioVioletaVio Bună ziua, Mă puteți ajuta cu informații despre o moștenire? La moștenire există 3 moștenitori, mama, fratele și sora ei. Timp de 22 de ani am ... (vezi toată discuția)
Vanzare parte din mostenire cata-anca cata-anca Buna seara. Acum 10 ani, tatal meu a decedat. S-a facut imediat succesiunea si mostenitori de drept am ramas eu, mama mea si cei doi frati. La acel moment eu ... (vezi toată discuția)