avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintari

buna ziua am fost in judecata cu asociatia de locatari,am primit definitiva acum 3 zile in care ma instiinteaza ca am pierdut procesul si am de platit o suma de banii plus cheltuieli de judecata.Acum presedintele a inceput sa ameninte ca vine cu executor judecatoresc.Eu am terminat somajul acum 3 luni ,si inca nu am gasit un loc de munca stabil. Ce sanse am, va rog dati-mi niste lamuriri ,cui sa ma adresez si unde .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 14:28, 29 Noiembrie 2011
Depinde a fost dosar de fond ?!?Pentru ca puteti ataca hot intr-un termen,dc s-au epuizat si caile de atac puteti face contestatie la executare,cand primiti somatia de la executor
asteptati sa vina, daca nu aveti venituri, este posibil sa nu aiba ce executa, daca incepe executarea silita, care este si ea o procedura distincta, puteti face contestatie la executare si uite asa castigati timp pentru a va aduna banii necesari
In primul rand, trebuie sa stiti ca presedintele nu incalca legea: apelarea la un executor judecatoresc in cazul in care Dvs. nu doriti sa achitati de buna voie sumele stipulate in hotararea judecatoreasca ramasa definitiva este perfect legala.
In al doilea rand, aveti dreptul de a face contestatie la executare in termenul legal. Dupa cate vad, aveti sanse doar sa amanati executarea, nu s-o anulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Lentian Lentian Buna ziua, Am avut un contract de credit incheiat in 2007 cu o banca( descoperit de cont de 3 salarii) pe care nu l-am platit la timp pentru ca am intrat in ... (vezi toată discuția)
Executare florinadrian01 florinadrian01 buna ziua .am primit o somatie de executare silita in 5 zile in baza unui titlu executoriu din 2011 si as dori sa stiu daca mai pot face vreo contestatie (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez ? ContSters197431 ContSters197431 Daca o instanta de judecata prin presedintele ei , impreuna cu avocatul reclamantei , au facut ABSTRACTIE de la o LEGE in vigoare , si au dat o hotarare prin ... (vezi toată discuția)