avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua,
Am avut un contract de credit incheiat in 2007 cu o banca( descoperit de cont de 3 salarii) pe care nu l-am platit la timp pentru ca am intrat in somaj.
Acum am primit somatie de la un executor judecatoresc.Eu contest sumele pe care li le cere. Pot sa-l mai dau in judecata? Trebuie sa merg la mediator? Mai am vreo cale de a castiga?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:35, 7 Noiembrie 2013
Puteti formula o contestatie la executare dupa ce mergeti la executor si veificati din ce este compusa suma pentru care a inceput executarea coroborat cu titlul executor (contractele de credit).
Formulati contestatie la executare cu respectarea termenului de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de actul pe care doriti sa il contestati.
In acest caz , mai trebuie sa merg la mediator?
nu treb sa mergeti la mediator, contestati titlul executor
dar pe langa poprirea pe salariu poate fi executat si silit? sa ii blocheze conturile la banca si sa ii extraga toti banii? e legal?

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)