avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cui sa ma adresez ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cui sa ma adresez ?

Daca o instanta de judecata prin presedintele ei , impreuna cu avocatul reclamantei , au facut ABSTRACTIE de la o LEGE in vigoare , si au dat o hotarare prin care eu sunt pus in situatia de a plati o suma prin care normal aceasta lege ma "acopera" sa zic asa , cui pot sa ma adresez , avand in vedere ca am pierdut toate caile de atac . S-a trecut deja la executare . Ce sanse mai am ? CUI SA MA ADRESEZ ?:(
Mai aveti doar contestatia la executare si suspendarea executarii in cadrul acesteia. Apararile pe care le puteti face aici sunt limitate...
Am depasit deja si contestatia la executare si suspendarea executarii , apararile sunt limitate asa cum spuneti , asa o fi probabil , dar totusi ... UN PRESEDINTE DE INSTANTA ESTE MAI PRESUS DE O LEGE ? DE CE NU SE RESPECTA LEGILE , CHIAR DACA OMUL DE RAND ESTE SLAB INFORMAT ? Rog raspuns , va multumesc si numai bine .
octavian11 a scris:

Am depasit deja si contestatia la executare si suspendarea executarii , apararile sunt limitate asa cum spuneti , asa o fi probabil , dar totusi ... UN PRESEDINTE DE INSTANTA ESTE MAI PRESUS DE O LEGE ? DE CE NU SE RESPECTA LEGILE , CHIAR DACA OMUL DE RAND ESTE SLAB INFORMAT ? Rog raspuns , va multumesc si numai bine .
Daca ati parcurs toate caile de atac din tara puteti sa va adresati la CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo gabyteo gabyteo Buna ziua Daca pierd un proces la CSJ ma pot adresa CEDO sau mai este vreo cale de atac? Este necesar recursul in anulare ? Va multumesc (vezi toată discuția)